Of u nu op zoek bent naar geavanceerde communicatie via IP-netwerken, vaste telefoons of voicemailsystemen met veel configuratiemogelijkheden, of als u alleen de realtime communicatie binnen uw bedrijf wilt stroomlijnen, elk product in ons assortiment communicatieplatformen is speciaal ontwikkeld om de bedrijfscommunicatie te verbeteren door lagere telefoonkosten, eenvoudiger beheer en betere functionaliteit.

De compacte hybride IP-PBX KX-HTS32 van Panasonic is speciaal afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven en kantoor aan huis.

Dit multifunctionele apparaat beschikt over een ingebouwde router en wifitoegangspunt en kan niet alleen worden gebruikt voor spraak, video en communicatie op afstand, maar ook om betaalbare bewakings- en beveiligingssystemen op te zetten.

Hij is perfect compact en kosteneffectief, maar ook krachtig en groeit naadloos mee met alle toekomstige bedrijfsbehoeften. Het is het ideale communicatieplatform, dat bijdraagt aan superieure efficiëntie, productiviteit en klantenservice in uw organisatie.

 
Ultieme flexibiliteit. Als hybride systeem met traditionele en IP-technologie kan de KX-HTS32 worden gebruikt om een nieuwe, dynamische communicatieoplossing te creëren of moeiteloos worden geïntegreerd in een bestaand PBX-systeem met SIP-netlijnen. Het ultieme alles-in-éénplatform voor de kleine KMO. Alle benodigde functies en eigenschappen zijn al in de hardware van het apparaat ingebouwd, zoals een wifitoegangspunt voor pc’s of smartphones, capaciteit voor meerdere SIP-netlijnen en oproepafhandelingsfuncties. Bovendien kan het apparaat worden gecombineerd met de KX-HDV- en KX-NTV-serie van Panasonic om te komen tot een compleet communicatie- en bewakingssysteem.

De KX-NS700-oplossing voor geïntegreerde communicatie is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die vertrouwen op de reputatie van Panasonic op het gebied van technologie van kwaliteit, zonder dat ze een hoog budget hebben. Dit is een klein systeem waarmee ook grote groei in de toekomst kan worden beheerst.

De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig, wat dit een voordelig legacy- en IP-communicatiesysteem maakt voor bedrijven met maximaal 250 gebruikers op één locatie. Het systeem kan flexibel worden geconfigureerd en uitgebreid en is daarmee het ideale alternatief voor cloudoplossingen.

KX-NSX1000 Ontdek de nieuwe bedrijfscommunicatieserver

Elk bedrijf heeft zijn eigen communicatiebehoeften: op verschillende manieren contact maken met klanten, op verschillende plaatsen en met uiteenlopende apparaten. Daarom hebben de mobiele en verspreid werkende medewerkers van nu een communicatieoplossing nodig die voorziet in de behoeften en verwachtingen van hun klanten, wanneer deze zich ook maar voordoen.

Met behulp van de KX-NSX kunnen bedrijven een perfecte totale klantervaring bieden door gebruik te maken van de nieuwe generatie communicatiesystemen die zijn afgestemd op de flexibele werknemers van nu en de steeds hogere eisen van de klant. Dus of u nu medewerkers hebt die op verschillende plaatsen werken binnen het gebouw, nieuwe medewerkers toevoegt, een nieuw kantoor opzet, een helpdesk begint of medewerkers in staat wilt stellen van thuis uit te werken, de KX-NSX past zich eenvoudig aan uw behoeften aan.