ZAKELIJKE TELEFONIE VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

De ideale partner voor uw bedrijf

De T440 PRO voorziet in alles wat een kleine tot middelgrote onderneming nodig heeft aan bedrijfscommunicatie. U geeft er uw medewerkers een volledig pakket aan bedrijfscommunicatietools mee in handen, waarmee ze efficiënter kunnen communiceren.
Dankzij de intelligente, ingebouwde voicemail, het IVR-systeem en de ACD-functies hoeven klanten nooit meer te wachten en worden oproepen supersnel doorgestuurd naar de juiste persoon, ongeacht of u wel of niet op kantoor bent. Het instapmodel T440 is een gebruiksvriendelijk, maar toch volledig met functies uitgerust bedrijfscommunicatiesysteem voor elk type organisatie, vooral voor bijkantoren of kleinere locaties met maximaal 100 toestellen en 20 gelijktijdige oproepen.

NAADLOZE INTEGRATIE

De T440 en Gigaset pro-toestellen zijn naadloos in uw bedrijf te integreren en vormen een compleet, lokaal communicatiesysteem. De T440 biedt volledige ondersteuning voor alle bureautoestellen en draadloze IP-toestellen van Gigaset pro en biedt zo toegang tot alle professionele functies. Automatische provisioning vereenvoudigt de installatie en eventuele toekomstige systeemuitbreidingen.
 

FLEXIBELE CONNECTIVITEIT

De T440 is gebaseerd op een alles-in-één concept en is geschikt om uw bedrijf te laten overstappen naar de wereld van VoIP en Unified Communications. De ingebouwde traditionele ISDN-poorten en analoge poorten ondersteunen oudere communicatietechnologieën en de IP-technologie stelt uw investering ook in de toekomst zeker.

ALL-INCLUSIVE LICENTIES

Gigaset pro biedt een all-in licentiemodel voor zijn communicatieservers. Dat model omvat volledige functionaliteit en functies voor alle geconfigureerde gebruikers. De T440 wordt bovendien geleverd met een software-onderhoudsovereenkomst van een jaar, die voor extra gemoedsrust telkens kan worden verlengd met 1 tot 3 jaar.